Uitleg

Er zijn heel erg veel hobbypakketten te koop en die zijn natuurlijk niet allemaal voor iedereen even leuk. Daarom kun je ze op deze hobbypakketten website beoordelen.

Van ieder plaatje van een hobbypakket kun je aangeven of je het leuk vindt of juist dat je het meuk vindt.
Leuk is duidelijk voor het geval je het een mooi hobbypakket vindt. Dat het je in ieder geval aanstaat. Kies je meuk dan vind je het hobbypakket helemaal niets. Een slecht hobbypakket of eentje die je helemaal nooit zou willen hebben.

Je ziet als je kiest in het menu voor "maak je keuze" steeds een willekeurig plaatje van een hobbypakket met twee knoppen erbij. Op de ene staat Leuk en op de andere staat Meuk. Je maakt een keuze tussen die twee en je krijgt het volgende plaatje te zien. Je kunt ook kiezen voor overslaan als je echt geen keuze kunt maken.

Vind je het een heel erg leuk hobbypakket en wil je er meer over lezen of het misschien kopen voor jezelf of om cadeau te doen dan kun je ook direct naar de website met het hobbypakket.

In het menu zie je ook een lijst met de leukste en meukste hobbypakketten. Voor als je eens wilt kijken wat anderen nu leuke en niet leuke hobbypakketten vinden.
Wil je direct beginnen dan klik je op Maak je keuze.