De 10 minst leuke hobbypakketten

Hieronder de 10 minst leuk beoordeelde hobbypakketten. Misschien ben je op de verkeerde pagina en zocht je de Leukste hobbypakketten! Als twee of meer werkjes evenveel punten hebben dan kunnen ze qua volgorde een andere keer op een andere plek getoond worden.

Nummer: 1

Ses Ik Leer Rijgen

Door de grote houten kralen en speciaal bewerkt rijgkoord is het eenvoudig om te leren rijgen. Zo werk je aan een prachtige kralenketting, maar ook aan je creativiteit en fijne motoriek.Lees meer over Ses Ik Leer Rijgen.

Nummer: 2

Mandala Designer Disney Frozen

De Ravensburger Mandala-Designer« voor onderweg! Met de Mandala-Designer« Disney Frozen in Mini-formaat kan je onderweg de mooiste minimandala's ontwerpen.Lees meer over Mandala Designer Disney Frozen.

Nummer: 3

Disney Frozen Snowflake Bracelets

Inhoud: bedelarmbandjes, glaskraaltjes in verschillende kleuren, pompons, hartvormige kralen, kunststof kralen, ronde charms, Frozen ijsster paillet, 3D stickervel, metaaldraad, metalen ringetjes en een gebruiksaanwijzing,Lees meer over Disney Frozen Snowflake Bracelets.

Nummer: 4

K3 Bedelarmbandjes

Maak prachtige K3 bedelarmbandjes met deze mooie set van Totum.Lees meer over K3 Bedelarmbandjes.

 

Nummer: 5

Schilderen op nummer Disney Frozen.

Met grote schilderoppervlakken en veel verschillende kleuren zijn de schilderplaten van de schilderen op nummer Classic-serie van Ravensburger zeer geschikt voor de jonge kunstenaar.Lees meer over Schilderen op nummer Disney Frozen..

Nummer: 6

Ses Ik Leer - Knippen

Dit schaartje kan namelijk alleen papier knippen. Kleren en haren lopen dus geen enkel risico. De voorbedrukte knipvellen bevatten knipopdrachtjes variŰrend in moeilijkheidsgraad.Lees meer over Ses Ik Leer - Knippen.

Nummer: 7

Ses Haarsieraden maken

Nooit meer een saai kapsel? Deze set van SES is een must-have voor modebewuste meiden. Versier je haar met leuke clipjes en speldjes die je zelf maakt. Maak bijvoorbeeld glitterspeldjes, clipjes met diamanten en elastieken met pailletten.Lees meer over Ses Haarsieraden maken.


Nummer: 8

Constructie Bouwdoos

Constructiebouwdoos, voor creatieve, jonge ingenieurs, schroefsysteem in bijzonders grote afmetingen, super stabiel, met schroefsleutel, met veel montagemogelijkheden, met handleidingLees meer over Constructie Bouwdoos.

Nummer: 9

Ses Ik Leer Moza´eken

Met deze set leer je op een eenvoudige manier moza´eken. De voorbedrukte kaarten met aanwijzingen waar je de blokjes het beste kunt plakken, zorgen ervoor dat het altijd mooi wordt.Lees meer over Ses Ik Leer Moza´eken.

Nummer: 10

gips gieten en verven: racers

met dit leuke 4m crea gips gieten en verven - racers pakket kan je zelf in gips stoere racers maken en schilderen. Die kan je nadien op de koelkast hangen, op je kleren spelden, uitdelen aan familie en vrienden, enzovoort.Lees meer over gips gieten en verven: racers.Meer hobbypakketten

Veel meer hobbypakketten zien? Beoordeel ze op de pagina Maak je keuze en verbaas je over de hoeveelheid en de diversiteit.