De 10 minst leuke hobbypakketten

Hieronder de 10 minst leuk beoordeelde hobbypakketten. Misschien ben je op de verkeerde pagina en zocht je de Leukste hobbypakketten! Als twee of meer werkjes evenveel punten hebben dan kunnen ze qua volgorde een andere keer op een andere plek getoond worden.

Nummer: 1

Mandala Designer Disney Frozen

De Ravensburger Mandala-Designer« voor onderweg! Met de Mandala-Designer« Disney Frozen in Mini-formaat kan je onderweg de mooiste minimandala's ontwerpen.Lees meer over Mandala Designer Disney Frozen.

Nummer: 2

Ses Ik Leer - Knippen

Dit schaartje kan namelijk alleen papier knippen. Kleren en haren lopen dus geen enkel risico. De voorbedrukte knipvellen bevatten knipopdrachtjes variŰrend in moeilijkheidsgraad.Lees meer over Ses Ik Leer - Knippen.

Nummer: 3

Schilderen op nummer Disney Frozen

Met grote schilderoppervlakken en veel verschillende kleuren zijn de schilderplaten van de schilderen op nummer Classic-serie van Ravensburger zeer geschikt voor de jonge kunstenaar.Lees meer over Schilderen op nummer Disney Frozen.

Nummer: 4

Ses Ik Leer Rijgen

Door de grote houten kralen en speciaal bewerkt rijgkoord is het eenvoudig om te leren rijgen. Zo werk je aan een prachtige kralenketting, maar ook aan je creativiteit en fijne motoriek.Lees meer over Ses Ik Leer Rijgen.

 

Nummer: 5

Disney Frozen Snowflake Bracelets

Inhoud: bedelarmbandjes, glaskraaltjes in verschillende kleuren, pompons, hartvormige kralen, kunststof kralen, ronde charms, Frozen ijsster paillet, 3D stickervel, metaaldraad, metalen ringetjes en een gebruiksaanwijzing,Lees meer over Disney Frozen Snowflake Bracelets.

Nummer: 6

Constructie Bouwdoos

Constructiebouwdoos, voor creatieve, jonge ingenieurs, schroefsysteem in bijzonders grote afmetingen, super stabiel, met schroefsleutel, met veel montagemogelijkheden, met handleidingLees meer over Constructie Bouwdoos.

Nummer: 7

K3 Bedelarmbandjes

Maak prachtige K3 bedelarmbandjes met deze mooie set van Totum.Lees meer over K3 Bedelarmbandjes.


Nummer: 8

Hobbyset Paw Patrol Magneten Maken

Maak zelf leuke magneten van je vriendjes van Paw Patrol en gebruik ze voor je memobord of voor op de koelkast!Lees meer over Hobbyset Paw Patrol Magneten Maken.

Nummer: 9

Ses Ik Leer Moza´eken

Met deze set leer je op een eenvoudige manier moza´eken. De voorbedrukte kaarten met aanwijzingen waar je de blokjes het beste kunt plakken, zorgen ervoor dat het altijd mooi wordt.Lees meer over Ses Ik Leer Moza´eken.

Nummer: 10

Ik leer knippen XXL

De grote verpakking ik leer knippen is een erg leerzaam product. Je leert om te gaan met een schaar. De eerste 16 vellen met verschillende vormen knip je met een veilige kinderschaar. Deze schaar knipt alleen papier. Je begint eerst met een rechte lijn.Lees meer over Ik leer knippen XXL.Meer hobbypakketten

Veel meer hobbypakketten zien? Beoordeel ze op de pagina Maak je keuze en verbaas je over de hoeveelheid en de diversiteit.